Meldingen

Meldingen, vragen, opmerkingen? Zo neemt u contact met ons op.

Door het succes van de WhatsApp buurtpreventie Voorhof is het voor beheerders niet meer haalbaar om meldingen, vragen en opmerkingen, die middels een privé bericht aan ons worden gesteld, te beantwoorden. Daarom hebben wij vanaf nu een e-mailadres beschikbaar gesteld waar je met meldingen, vragen en opmerkingen terecht kunt. Het e-mailadres waarop je ons kunt bereiken is: beheerders@veiligwonenvoorhof.nl

In een aantal groepen worden er nog steeds meldingen gemaakt die niet aan de SAAR-methode voldoen. We willen iedereen die in de WhatsApp groepen zit er nogmaals op wijzen, alleen meldingen te plaatsen volgens de SAAR-methode.
De overige meldingen (inbraak die al gepleegd is, opvallende waarnemingen in de buurt enz.) kunnen voortaan ook gemaild worden daar bovenstaand e-mailadres. Wij bepalen dan of de melding op de Website, Facebook en Twitter thuis hoort.
Het komt er op neer dat je 112 meldingen in de WhatsApp groep plaatst (heterdaad, beroving, overval enz). 0900-8844 meldingen naar ons mailt (gepleegde inbraak, verdachte situatie zonder urgentie, opvallende dingen). Dit natuurlijk nadat de politie is gebeld.
Wij zijn geen doorgeefluik naar de politie! Meld daarom eerst uw melding bij de politie en vervolgens aan ons.