Inbreker opgepakt

Inbreker opgepakt Voorhof

In de vroege ochtend van vrijdag 1 september is er inbreker opgepakt dankzij de hulp van bewoners! Deze serie-inbreker viel op bij meerdere bewoners doordat hij verdacht gedrag vertoonde. De verdachte persoon hing rond, keek rond en dook af en toe weg. Daarnaast was hij al eerder die week vermoedelijk betrokken bij een inbraak in de buurt.

Inbreker opgepakt

De bewoners alarmeerde de politie en gaven de informatie door, terwijl ze hem bleven observeren. Door de nauwkeurige informatie van de bewoners, kon de politie de omgeving afzetten waar de inbreker op dat moment bezig was. Toen de inbreker uit een woning kwam en de politie zag, wilde hij de benen nemen. Helaas voor hem was de politie hem te snel af en is hij opgepakt, meegenomen en voorgeleid aan Justitie. Voorlopig mag hij in de gevangenis blijven.