Dief bij woongemeenschap Voorhof

Dief bij woongemeenschap in Voorhof

Afgelopen avond, 19 september om 21.45u, dringt er een man binnen bij een Woongemeenschap aan de Roland Holstlaan in de Voorhof. Hij is in de kamers van de bewoners binnengedrongen heeft geprobeerd geld te stelen. Hij werd betrapt met een portemonnee in zijn handen. Hierna is hij gevlucht via het balkon, over het terrein van de Marcuskerk, richting Menno Ter Braaklaan. 
Signalement: Blanke man rond de 30 jaar, lengte rond de 1.85 meter. Lichte broek donkere jas, lichte trui. Slank postuur. Hij leek onder invloed, had een zweterig gezicht. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien of meer informatie? Graag contact opnemen met de politie via 0900-8844 of het meldformulier. Heeft u iets gezien maar weet u niet zeker of dit iets toevoegt / er mee te maken had? Dan kunt u ook contact opnemen met ons via beheerders@veiligwonenvoorhof.nl