Aanmelden

aanmelden

Voor de WhatsApp Buurtpreventie

Wilt u zich aanmelden voor de buurtpreventie WhatsAppgroepen van Veilig Wonen Voorhof of het Buurtpreventieteam? Lees even de huisregels door en vul hieronder het formulier in. Na aanmelding krijgt u per email een bevestiging. Alle aanmeldingen worden geverifieerd door de beheerders. Uw adresgegevens en e-mail worden alleen gebruikt voor verificatie en indeling in de juiste groep. Graag alleen aanmelden als u de intentie heeft om minimaal 2 jaar deel te nemen aan de WhatsApp groep i.v.m vele administratie.

Voor- en achternaam *

Straatnaam *

Huisnummer *

Postcode *

Mobiel nummer waarop u Whatsapp heeft geïnstalleerd *

E-mailadres *

Wilt u groepsbeheerder worden in uw eigen wijk?

NeeJa

  Ik ga akkoord met de huisregels *

Buurtpreventieteam Voorhof

Wilt u naast deelname aan de WhatsApp groepen ook deelnemen aan het Buurtpreventieteam? Dit team bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers uit de Voorhof die periodiek een ronde door de buurt lopen om verdachte situaties en onregelmatigheden te signaleren. Dit team heeft puur een signalerende taak. Klik hieronder op "Ja" als u zich hiervoor wilt aanmelden of als u hier meer informatie over wenst te ontvangen.
NeeJa

Indien u deel wilt nemen aan het Buurtpreventieteam, hoe vaak zou u dan ongeveer een ronde willen lopen?

Indien u deel wilt nemen aan het Buurtpreventieteam, hoe lang zou u dan ongeveer per ronde willen lopen?

[recaptcha]


Wanneer u zich heeft aangemeld, proberen wij zo snel mogelijk u toe te voegen aan de WhatsAppgroep. Door de vele belangstelling kan het zijn dat hier max. één week overheen gaat. Wij vragen uw begrip hiervoor. Als u wordt toegevoegd, ontvangt u van één van de beheerders een welkoms-bericht. De groepsafbeeldingen en groepsnamen zijn door de beheerders toegevoegd om structuur aan te brengen. Wilt u zo vriendelijk zijn niet de afbeeldingen en/of tekst te veranderen van de WhatsAppgroep waar u in zit!